İsmail ÇEKİÇ - Müdür Yardımcısı

K.Maraş´ta dünyaya geldi. İlk ve Ortaokulu Kahramanmaraş Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda, Liseyi de Kahramanmaraş Lisesinde yatılı olarak okudu.1999 yılında Gazi üniversitesi Sınıf öğretmenliği Bölünü kazanarak 2003 yılında mezun oldu ve aynı yıl Dİyarbakır İli Silvan İlçesi Bayrambaşı İlköğretim Okuluna atanarak ilk görevine başladı. Burada 3 yıl çalıştıktan sonra 2006 yılı yaz döneminde K.Maraş Tekir İlköğretim okuluna tayin oldu.Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde Eğitim Yönetimi,Teftişi,Planlamsı ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yaptı. 2011 yılında yapılan müdür yardımcılığı sınavını kazanarak 2013 yılında Tekir İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atandı. Burada 5 yıl müdür yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 16.08.2018 tarihinde Türkoğlu Ertuğrul Gazi İlkokuluna tayin oldu ve burada da 5 yıl çalıştıktan sonra 16.08.2023 tarihinde Fatih Şekkeli İlkokuluna müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.