Fatih Şekkeli İlkokulu

Vizyon: Fatih Şekkeli İlkokulu olarak vizyonumuz Türkiye Cumhuriyeti Devletine sıkısıkıya bağlı, geleceğe bilim ve fen ışığında bakabilen, örf ve ananelerine duyarlı, milli ve dini değerlerinden taviz vermeyen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Fatih Şekkeli İlkokulu olarak bizlerin görevi ülkesini seven, milletine değer veren, insanlık onuruna saygılı, çalışkan öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz kalorifer
Servis Bilgisi: 2 adet özel servis çalışmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Halk oyunları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03442242000

Belgegeçer - (344) 224 2054

WEB - https://fatihsekkeli.meb.k12.tr

Adres - Karamanlı mahallesi 40015. sokak no12 Onikişubat/Kahramanmaraş Merkez

Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - Karamanlı Mah. 40015. Sk.No:12 Onikişubat/Kahramanmaraş(Ulu Camiinden Şekerdereye yukarı çıkarken Adnan Menderes Blv.sağ tarafında.

Adres - Karamanlı mahallesi 40015. sokak no12 Onikişubat/Kahramanmaraş Merkez

Ulaşım Kahramanmaraş´ın her yerinden dolmuş ve halk otobüsleri ile ulaşılabilir. Elife Hatun Cami´nin arka kısmı.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kahramanmaraş merkez ilçesi olan Onikişubat´ın içindedir.